Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruschetta med kremost og reinsdyrskav

Bruschetta med kremost og reinsdyrskav

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 250 g reinsdyrskav
  • 1,5 ss smør til steking
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts malt kardemomme
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 beger kremost med urter , gjerne timian og rødløk
  • 5 ts rørt tyttebær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 134 kcal
Fett 7 g
Protein 7 g
Karbohydrater 10 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Reinsdyrskav som tapas? Selvfølgelig! Server små bruschetta med skav, kremost og tyttebær som del av et større tapasbord. Enkelt, eksotisk og fantastisk godt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 250 g reinsdyrskav
  • 1,5 ss smør til steking
  • 0,5 ts malt kanel
  • 0,25 ts malt kardemomme
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 beger kremost med urter , gjerne timian og rødløk
  • 5 ts rørt tyttebær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 134 kcal
Fett 7 g
Protein 7 g
Karbohydrater 10 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Du kan også bruke suovas, skavet røkt reinsdyrkjøtt, i stedet for vanlig reinsdyrskav som vi har brukt her. Retten er ikke bare supergod på tapasbordet, men egner seg også som en enkel forrett.
Bruschetta med kremost og reinsdyrskav

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 13:10:32