Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bruschetta med reinsdyrskav

Bruschetta med reinsdyrskav

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 250 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør til steking

Ertepuré:

  • 200 g frosne erter
  • 0,5 båt revet hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl matfløte
  • 1 stilk frisk mynte
  • finrevet skall av 0,25 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Superenkel, fresh litt annerledes og veldig digg tapasrett! Bruschetta toppet med reinsdyrskav og deilig grønn ertepuré - sprøtt, smakfullt og fargerikt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 250 g reinsdyrskav
  • 2 ss smør til steking

Ertepuré:

  • 200 g frosne erter
  • 0,5 båt revet hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 dl matfløte
  • 1 stilk frisk mynte
  • finrevet skall av 0,25 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruschetta med reinsdyrskav

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 16.07.2024 15:38:43