Hopp til hovedinnhold
matprat logo
BRUSCHETTA MED SKINKE

Bruschetta med skinke

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver baguette
  • 2 ss olivenolje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stk. tomat
  • 2 ss finhakket frisk basilikum
  • 1 ss olivenolje
  • 8 skiver spekeskinke
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 203 kcal
Fett 10 g
Protein 9 g
Karbohydrater 18 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruschetta - populært som forrett på italienske restauranter. Bruschetta er stekt brød, og gir mange herlige muligheter - som her hvor vi har toppet de sprø brødskivene med deilig, norsk spekeskinke og en frisk tomat - og basilikumblanding.  

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver baguette
  • 2 ss olivenolje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stk. tomat
  • 2 ss finhakket frisk basilikum
  • 1 ss olivenolje
  • 8 skiver spekeskinke
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 203 kcal
Fett 10 g
Protein 9 g
Karbohydrater 18 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Brødskivene kan også pensles med olivenolje og stekes i ovn på 250° C i ca. 5 minutter, eller til skivene er sprø og gyldne.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 23:55:15