Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Bruschetta

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver baguette eller annet lyst brød
  • 2 ss olivenolje
  • 1 båt revet hvitløk
  • 3 stk. tomat
  • 2 ss finhakket frisk basilikum
  • 1 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruschetta - sprøstekt brød med hvitløk. Toppet med frisk tomat og basilikum. Nydelig som forrett, smårett eller som en tapasrett. Uttales: brusketta

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver baguette eller annet lyst brød
  • 2 ss olivenolje
  • 1 båt revet hvitløk
  • 3 stk. tomat
  • 2 ss finhakket frisk basilikum
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Brødskivene kan også pensles med olivenolje og stekes i ovn på 250° C i ca. 5 minutter, eller til skivene er sprø og gyldne.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Episode 24 - Feriefavoritter fra Middelhavet

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 09.05.2024 02:24:55