Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Italienerene elsker sin caprese – og det gjør vi også! Fløyelsmyk, fersk mozzarella, solmodne tomater fulle av smak og frisk basilikum. Et lite dryss med en god olivenolje, nykvernet pepper og litt flaksalt, så er det bare å drømme seg bort!
Retten smaker best om den er romtemperert.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.