Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Carpaccio

Carpaccio - skiver av urtestekt indrefilet

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g indrefilet av storfe
  • 1 ss hakket bladpersille
  • 1 ss hakket frisk kjørvel
  • 1 ss hakket frisk estragon
  • 2 ss olivenolje

Dressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 1 ss sitronsaft eller limesaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Salat:

  • 1 pk ruccula
  • 2 ss frisk kjørvel
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 330 kcal
Fett 22 g
Protein 30 g
Karbohydrater 4 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tynne, tynne skiver av mørt, knapt varmebehandlet mørt oksekjøtt og en god dressing og litt salat. Stort enklere kan det ikke bli! Carpaccio er en italiensk klassiker, som har fått sitt navn fra den italienske maleren Vittore Carpaccio. Originalen - som var kalvefilet med revet parmesan, olivenolje, pepper, sitron og ruccula - ble første gang servert på Harry’s Bar i Venezia. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g indrefilet av storfe
  • 1 ss hakket bladpersille
  • 1 ss hakket frisk kjørvel
  • 1 ss hakket frisk estragon
  • 2 ss olivenolje

Dressing:

  • 2 dl lettrømme
  • 1 ss sitronsaft eller limesaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Salat:

  • 1 pk ruccula
  • 2 ss frisk kjørvel
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 330 kcal
Fett 22 g
Protein 30 g
Karbohydrater 4 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB14 21.11.2024 16:04:04