Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Cæsarsalat med kalkun

Cæsarsalat med kalkun

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g bacon
  • 200 g kalkunfilet
  • 1 ss rapsolje
  • 4 skiver brød
  • 2 ss rapsolje
  • 1 stk. romanosalat , evt. hjertesalat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 50 g parmesan

Dressing:

  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts dijonsennep
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 3 stk. ansjosfilet
  • 2 båter hvitløk
  • 1,5 dl rapsolje
  • 30 g parmesan
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Cæsarsalaten er en av verdens mest populære salater, og det er ikke tilfeldig. Salaten er nemlig en umamibombe, og dressingen er den som gjør hele salaten unik.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g bacon
  • 200 g kalkunfilet
  • 1 ss rapsolje
  • 4 skiver brød
  • 2 ss rapsolje
  • 1 stk. romanosalat , evt. hjertesalat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 50 g parmesan

Dressing:

  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts dijonsennep
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 3 stk. ansjosfilet
  • 2 båter hvitløk
  • 1,5 dl rapsolje
  • 30 g parmesan
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 16.07.2024 06:47:17