Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Cæsarsalat med kalkun

Cæsarsalat med kalkun

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g bacon
  • 200 g kalkunfilet
  • 1 ss rapsolje
  • 4 skiver brød
  • 2 ss rapsolje
  • 1 stk. romanosalat , evt. hjertesalat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 50 g parmesan

Dressing:

  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts dijonsennep
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 3 stk. ansjosfilet
  • 2 båter hvitløk
  • 1,5 dl rapsolje
  • 30 g parmesan
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1507 kcal
Fett 117 g
Protein 58 g
Karbohydrater 49 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Cæsarsalaten er en av verdens mest populære salater, og det er ikke tilfeldig. Salaten er nemlig en umamibombe, og dressingen er den som gjør hele salaten unik.  

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g bacon
  • 200 g kalkunfilet
  • 1 ss rapsolje
  • 4 skiver brød
  • 2 ss rapsolje
  • 1 stk. romanosalat , evt. hjertesalat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 50 g parmesan

Dressing:

  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts dijonsennep
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 3 stk. ansjosfilet
  • 2 båter hvitløk
  • 1,5 dl rapsolje
  • 30 g parmesan
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1507 kcal
Fett 117 g
Protein 58 g
Karbohydrater 49 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB13 26.11.2024 10:21:01