Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ceviche av kveite med habanero-majones

Ceviche av kveite med habanero-majones

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kveitefilet
  • 2 ts salt

Eple- og sitrusmarinade:

  • 1 stk. sitron
  • 2 stk. lime
  • 2 stk. grønt eple
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. agurk
  • 0,5 stk. jalapeño
  • 1 stk. vårløk

Habanero-majones:

  • 3 dl majones
  • 1 ts chipotle chilipulver
  • 0,5 stk. gul habanero

Til servering:

  • 8 blader hjertesalat
  • 50 g wasabinøtter
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 ss frisk mynte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ceviche med råmarinert kveite er veldig godt, spesielt når marinaden er laget av epler, agurk og sitrus. Server som forrett med en sterk habanero-majones og friske urter som koriander og mynte.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kveitefilet
  • 2 ts salt

Eple- og sitrusmarinade:

  • 1 stk. sitron
  • 2 stk. lime
  • 2 stk. grønt eple
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. agurk
  • 0,5 stk. jalapeño
  • 1 stk. vårløk

Habanero-majones:

  • 3 dl majones
  • 1 ts chipotle chilipulver
  • 0,5 stk. gul habanero

Til servering:

  • 8 blader hjertesalat
  • 50 g wasabinøtter
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 ss frisk mynte

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Lag din egen majones

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 16.07.2024 10:21:00