Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chairo Stew - Gryterett fra Bolivia

Chairo Stew - Gryterett fra Bolivia

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g benfritt grytekjøtt av lam
  • 1,5 l vann
  • 2 stk. gulrot
  • 6 stk. små potet
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. hermetiske maiskolber , evt. minimais
  • 2 dl frosne erter
  • 2 dl hvite bønner (ferdig kokt)
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ts tørket bladpersille
  • 1,5 ts salt
  • 1 ts kvernet, sort pepper
  • 1 ss maisenna
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tradisjonell gryterett hvor alle ingrediensene koker med kjøttet og sammen gir en fabelaktig god smak.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g benfritt grytekjøtt av lam
  • 1,5 l vann
  • 2 stk. gulrot
  • 6 stk. små potet
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. hermetiske maiskolber , evt. minimais
  • 2 dl frosne erter
  • 2 dl hvite bønner (ferdig kokt)
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ts tørket bladpersille
  • 1,5 ts salt
  • 1 ts kvernet, sort pepper
  • 1 ss maisenna

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Tips: I stedenfor maiskolber kan du også bruke minimais, frisk eller hermetisk.

Istedet for benfritt grytekjøtt av lam kan du bruke benfritt kjøtt fra fårestek. Beregn lengre koketid for å få kjøttet mørt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB14 27.07.2024 14:19:16