Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Chiliribbe med peanøttdipp - alternativ 1

Chiliribbe med peanøttdipp

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg stekt ribbe
  • 2 stk. grovhakket rød chili
  • 4 båter grovhakket hvitløk
  • 3 ss frisk koriander
  • 1 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt

Peanøttdipp:

  • 6 ss olivenolje
  • 2 ss riseddik
  • 2 ss peanøttsmør
  • 2 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ts frisk ingefær
  • 2 båter revet hvitløk
  • 4 ss honning
  • saften av 1 stk. lime
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne chiliribba med peanøttdipp passer som hånd i hanske på tapasbordet. Med innslag av både sterkt, salt og syrlig oppnår man en velbalansert, kjærkommen og frydefull smak.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg stekt ribbe
  • 2 stk. grovhakket rød chili
  • 4 båter grovhakket hvitløk
  • 3 ss frisk koriander
  • 1 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt

Peanøttdipp:

  • 6 ss olivenolje
  • 2 ss riseddik
  • 2 ss peanøttsmør
  • 2 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ts frisk ingefær
  • 2 båter revet hvitløk
  • 4 ss honning
  • saften av 1 stk. lime

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 150 °C.

trinn du kan merke av
Synes du dressingen blir for tynn kan du ha oppi mer peanøttsmør.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 16.07.2024 13:00:02