Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Coleslaw er et klassisk følge til sommerens grillmat. Prepp gjerne en stor porsjon, så har du tilbehøret klart på null komme niks! Norsk nykål i sesong er en favoritt, men vanlig hodekål funker vel så bra.
Coleslaw bør stå kaldt i minst én time før servering, og kan med fordel lages dagen i forveien. Prepp gjerne en stor porsjon når du først er i gang, og oppbevar i tette bokser, så har du coleslaw til flere middager fremover.
Server coleslaw til grillmat som sommerkoteletter, pølser, grillribbe, flintstek eller annet kjøtt.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.