Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Côte de boeuf

Côte de Boeuf

Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 stk. côte de boeuf (á ca. 700 g)
  • 2 ts flaksalt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 ss smør
  • 4 stilker frisk timian
  • 4 båter hvitløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 861 kcal
Fett 63 g
Protein 73 g
Karbohydrater 1 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Côte de Boeuf er en entrecôte med bein, en oksekotelett kan man si. Biffen bruner du i panne, og steker i ovn før du skjærer den i tynne skiver og serverer med for eksempel chimmichurri eller annet favorittilbehør

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 stk. côte de boeuf (á ca. 700 g)
  • 2 ts flaksalt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 ss smør
  • 4 stilker frisk timian
  • 4 båter hvitløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 861 kcal
Fett 63 g
Protein 73 g
Karbohydrater 1 g

Slik gjør du

Côte de boeufEn Côte de Boeuf kan variere i størrelse, men beregn 2-3 porsjoner per stykke. Du får også kjøpt den tørrhengt, og den vil da ha en mer intens kjøttsmak.

trinn du kan merke av

Lite stekt: 55 °C, medium: 60 °C, medium pluss: 65 °C og gjennomstekt: 70 °C

Server gjerne med chimmichurri, eller en hjemmelaget béarnaisesaus

Côte de boeuf

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB13 13.12.2024 01:59:45