Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Couscous- og gresskarsalat med indrefilet av svin.jpg

Couscous- og gresskarsalat med indrefilet av svin

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g indrefilet av svin
  • 1 ss nøytral olje , til pensling
  • 1 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. sikorisalat (endivie)

Couscous- og gresskarsalat:

  • 2 dl couscous
  • 200 g gresskar
  • 1 ss nøytral olje , til steking
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 stk. granateple , renset
  • 50 g grovhakkede
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Couscous- og gresskarsalat servert med helstekt indrefilet av svin er en salat som er skapt for å deles. Lag den til deg selv og en du er glad i, eller sett den på tapasbordet. Salaten smaker like godt varm som kald. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g indrefilet av svin
  • 1 ss nøytral olje , til pensling
  • 1 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. sikorisalat (endivie)

Couscous- og gresskarsalat:

  • 2 dl couscous
  • 200 g gresskar
  • 1 ss nøytral olje , til steking
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 stk. granateple , renset
  • 50 g grovhakkede
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Grill gjerne svinefileten. Brun den først på direkte varme, legg den over på indirekte varme og grill videre. Bruk et steketermometer for best resultat.
Kjøper du gresskar med frø, kan du riste frøene i stekeovn og krydre med salt. Enkel og god snacks.

Anrett fylte salatblad på fat sammen med skiver av saftig svinefilet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 16.07.2024 08:19:39