Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Couscous- og gresskarsalat med indrefilet av svin.jpg

Couscous- og gresskarsalat med indrefilet av svin

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g indrefilet av svin
  • 1 ss nøytral olje , til pensling
  • 1 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. sikorisalat (endivie)

Couscous- og gresskarsalat:

  • 2 dl couscous
  • 200 g gresskar
  • 1 ss nøytral olje , til steking
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 stk. granateple , renset
  • 50 g grovhakkede
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 697 kcal
Fett 18 g
Protein 47 g
Karbohydrater 78 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Couscous- og gresskarsalat servert med helstekt indrefilet av svin er en salat som er skapt for å deles. Lag den til deg selv og en du er glad i, eller sett den på tapasbordet. Salaten smaker like godt varm som kald. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g indrefilet av svin
  • 1 ss nøytral olje , til pensling
  • 1 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. sikorisalat (endivie)

Couscous- og gresskarsalat:

  • 2 dl couscous
  • 200 g gresskar
  • 1 ss nøytral olje , til steking
  • 0,5 ts chilipulver
  • 1 stk. granateple , renset
  • 50 g grovhakkede
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 697 kcal
Fett 18 g
Protein 47 g
Karbohydrater 78 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Grill gjerne svinefileten. Brun den først på direkte varme, legg den over på indirekte varme og grill videre. Bruk et steketermometer for best resultat.
Kjøper du gresskar med frø, kan du riste frøene i stekeovn og krydre med salt. Enkel og god snacks.

Anrett fylte salatblad på fat sammen med skiver av saftig svinefilet.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 13:54:51