Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Crispy duck

Crispy duck

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. and (ca. 2,5 kg)
  • 1 bit tommelstor frisk ingefær
  • 6 båter hvitløk
  • 1 stk. hel kanel
  • 1 dl brunt sukker
  • 1 dl soyasaus
  • 2 pk a 10 stk peking duck pannekaker
  • 2 glass hoisinsaus
  • 1 bunt frisk koriander

Tilbehør:

  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. agurk
  • 0,5 stk. purre
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 3065 kcal
Fett 238 g
Protein 93 g
Karbohydrater 133 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Her kan du samle dine venner og familie til et skikkelig festmåltid! Crispy duck setter du på bordet sammen med hoisinsaus og grønnsaker. Da er det duket for en kulinarisk opplevelse. Hvis du vil, kan du også lage vår hjemmelagdede hoisinsaus.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. and (ca. 2,5 kg)
  • 1 bit tommelstor frisk ingefær
  • 6 båter hvitløk
  • 1 stk. hel kanel
  • 1 dl brunt sukker
  • 1 dl soyasaus
  • 2 pk a 10 stk peking duck pannekaker
  • 2 glass hoisinsaus
  • 1 bunt frisk koriander

Tilbehør:

  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. agurk
  • 0,5 stk. purre
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 3065 kcal
Fett 238 g
Protein 93 g
Karbohydrater 133 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du ikke en bambuskurv kan du dampe dem i stekeovn: Skru stekeovnen på 90-100 °C. Fyll en langpanne med vann og sett den nederst i stekeovnen. Legg pannekakene på en rist og sett dem inn i stekeovnen, når vannet har begynt å dampe. Damp pannekakene ti ca. 10 minutter til de er gjennomvarme.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB15 21.11.2024 07:26:20