Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Crostini

Crostini

Ingredienser

porsjoner
  • 5 skiver tynne brød
  • 3 ss olivenolje
  • 100 g kantarell eller annen sopp
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Soppblanding:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 84 kcal
Fett 3 g
Protein 2 g
Karbohydrater 10 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Crostini er herlig tynne og sprø brødskiver ristet gylne i ovnen sammen med olivenolje.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 5 skiver tynne brød
  • 3 ss olivenolje
  • 100 g kantarell eller annen sopp
  • 1 stk. sjalottløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Soppblanding:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 84 kcal
Fett 3 g
Protein 2 g
Karbohydrater 10 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Crostini kan toppes med hva som helst, ta det du har i kjøleskapet. Her har vi servert de med sopp.
Oppbevar crostiniene i en lufttett beholder. De holder seg i omtrent en uke.

Oppskriften er utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 23.11.2024 10:35:36