Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet coulotte med smørdampet sommerkål

Culotte i sous vide

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g culotte
  • 3 ss nøytral olje
  • 2 ts salt
  • 2 ts kvernet pepper
  • 3 båter hvitløk
  • 20 g frisk timian
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 ss smør til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 517 kcal
Fett 39 g
Protein 41 g
Karbohydrater 1 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Culotte, også kjent som Picanha, er blant de mest smaksrike stykkene av storfe! Det unike fettlokket gjør kjøttet ekstremt saftig, og gir deg smaken av Sør-Amerika på eget kjøkken. Sous vide gir en kontrollert og enkel tilberedening med perfekt temperatur.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g culotte
  • 3 ss nøytral olje
  • 2 ts salt
  • 2 ts kvernet pepper
  • 3 båter hvitløk
  • 20 g frisk timian
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 ss smør til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 517 kcal
Fett 39 g
Protein 41 g
Karbohydrater 1 g

Slik gjør du

Har du tid, kan culotte med fordel krydres kvelden før, for at krydre skal sette seg bedre.

trinn du kan merke av

Reverse searing er en ideell metode når man sous vider kjøtt. Ved å avslutte med en kort runde i varm panne, oppnår man en deilig og sprø skorpe, uten å risikere å oversteke innsiden.

Server culotte med ditt favorittilbehør. Få inspirasjon til tilbehøret her!

Grillet coulotte med smørdampet sommerkål

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11932, server:MP-PRD-WEB11 27.10.2024 23:14:03