Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Cumberlandsaus

Cumberlandsaus

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 2 dl vann
  • saft og skall av 0,5 stk. appelsin
  • 0,25 ts sennepspulver
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,5 ts kajennepepper
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 cl portvin
  • 300 g ripsgelé
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Cumberlandsaus er en slags syrlig marmelade som er nydelig til paté og vilt, men passer godt til de fleste kjøttslag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 2 dl vann
  • saft og skall av 0,5 stk. appelsin
  • 0,25 ts sennepspulver
  • 0,5 ts malt ingefær
  • 0,5 ts kajennepepper
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 cl portvin
  • 300 g ripsgelé

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bruk gjerne et sisseleringsjern til å ta av skallet på appelsinen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 16.07.2024 12:35:12