Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Daimiskake

Daimiskake

Ingredienser

porsjoner

Nøttebunn:

  • 150 g mandler eller hasselnøtter
  • 150 g melis
  • 4 stk. eggehvite

Iskrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 100 g sukker
  • 4 stk. gelatinplater
  • 4 dl kremfløte
  • 2 stk. dobbel daim-sjokolade
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (12)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Daimiskake er blant våre mest populære iskaker, og passer utmerket på kakebordet til alle livets store begivenheter. Iskaken er spesielt populær til jul og nyttår. Gelatin i kaken gjør at den holder fasongen lenger selv når den begynner å smelte. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Nøttebunn:

  • 150 g mandler eller hasselnøtter
  • 150 g melis
  • 4 stk. eggehvite

Iskrem:

  • 4 stk. eggeplomme
  • 100 g sukker
  • 4 stk. gelatinplater
  • 4 dl kremfløte
  • 2 stk. dobbel daim-sjokolade

Slik gjør du

Forvarm stekeovn til 180 °C.

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 16.07.2024 10:51:40