Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
DELFIAKAKE MED MARSHMALLOWS OG NØTTER

Delfiakake med aprikos, pistasjenøtter og marshmallows

Ingredienser

1  porsjoner
  • 375 g kokesjokolade
  • 1 pk kokosfett (delfiafett)
  • 6 ss sterk kaffe
  • 4 stk. egg
  • 4 ss sukker
  • 200 g tørket aprikos delt i fire
  • 100 g pistasjnøtter
  • 100 g mini marshmallows
  • ca. 20 g frysetørkede bringebær til pynt (kan sløyfes)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En god og smakfull variant av den tradisjonelle delfiakaken fylt med aprikos, pistasjnøtter og marshmallows. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner
  • 375 g kokesjokolade
  • 1 pk kokosfett (delfiafett)
  • 6 ss sterk kaffe
  • 4 stk. egg
  • 4 ss sukker
  • 200 g tørket aprikos delt i fire
  • 100 g pistasjnøtter
  • 100 g mini marshmallows
  • ca. 20 g frysetørkede bringebær til pynt (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du ikke mini marshmallows kan du gjerne bruke vanlige marshmallows delt i mindre biter.

Server delfiakake i tynne skiver. Tørk gjerne av kniven for hver skive du skjærer for å få pene skiver.

Delfiakake har god holdbarhet i kjøleskap, men kan også fryses.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 16.07.2024 13:07:26