Brødsmulesti
1 porsjon gir ca. 20 kaker.
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Lyst på en lekker og sprø éclair? Fyll vannbakkelsen med fløyelsmyk eggekrem og friske jordbær og du får en liten 17. mai-kake med smak av sommer.
Vannbakkelsen kan fint fryses, men vil bli litt myke når de tines igjen. Ha dem i stekeovnen på 200 °C i 5-6 minutter for å få en sprø skorpe etter frysingen.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.