Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Egg med røkelaksfyll

Egg med røkelaksfyll

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. hardkokt egg
  • 2 ss majones
  • 50 g hakket røkelaks
  • 1 ss hakket frisk gressløk
  • ca. 1 ss sitronsaft
  • 1 beger rød lodderogn
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fylte egg passer godt som en fristende appetittvekker eller liten forrett. Eggene passer dessuten godt på en buffet eller koldtbord.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. hardkokt egg
  • 2 ss majones
  • 50 g hakket røkelaks
  • 1 ss hakket frisk gressløk
  • ca. 1 ss sitronsaft
  • 1 beger rød lodderogn

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB15 27.07.2024 18:31:16