Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Eggestand er en litt glemt tilberedningsmåte for egg. Ufortjent synes vi, for en perfekt eggestand er nydelig, fløyelsmyk og delikat og egner seg perfekt som en liten forrett. som her, servert med knasende sprøtt brød, løyrom og dilldressing.
Bland inn finhakkede urter i eggeblandingen før den helles i formen. Dill, persille, gressløk, estragon eller kjørvel smaker godt sammen med egg.
Vil du ha flere tips til hva du kan servere til forrett i selskapet? Her finner du noen gode og enkle forretter som smaker!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.