Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Ekte eggekrem eller vaniljekrem er fløyelsmyk og ekstra fyldig og god på smak. Bruk eggekrem eller vaniljekrem med gelatin når du skal fylle bløtkaker og andre festkaker.
Har du ikke vaniljestang kan du bruke 1 ts vaniljesukker per vaniljestang.
Trekk kjelen til side hvis det tykner raskere enn du rekker å røre jevnt, ellers kan kremen sprekke (skille seg). Sett kjelen tilbake på platen for å tykne videre til passe konsistens.
Perfekt til å fylle festkaka di!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.