Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Eggerøre på bruschetta med spekeskinke

Eggerøre på bruschetta med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. liten baguette eller loff
  • 6 skiver spekeskinke

Eggerøre:

  • 4 stk. egg
  • 4 ss kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 ss margarin til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 233 kcal
Fett 11 g
Protein 12 g
Karbohydrater 21 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne eggerøren er nydelig, med kremfløte og gressløk. Server på tynne skiver med ristet brød som smakfulle appetittvekkere eller en liten forrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. liten baguette eller loff
  • 6 skiver spekeskinke

Eggerøre:

  • 4 stk. egg
  • 4 ss kremfløte
  • 0,5 ts salt
  • 2 ss frisk gressløk
  • 1 ss margarin til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 233 kcal
Fett 11 g
Protein 12 g
Karbohydrater 21 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Perfekt eggerøre

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 26.11.2024 07:35:17