Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Engelsk roastbiff

Engelsk roast beef

Ingredienser

porsjoner

Yorkshirepudding:

  • 250 g hvetemel
  • 3 dl melk
  • 3 dl vann
  • 4 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 6 ss smeltet smør

Brun saus: :

  • 4 ss smør
  • 4 ss hvetemel
  • 1 l kjøttkraft eller buljong
  • 0,5 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Roast beef er en av Storbritannias nasjonalretter, og først og fremst en tradisjonell "Sunday Roast". Men roast beef er også svært populært som middag i julen, og blir servert med alle de tradisjonelle tilbehørene – Yorkshirepudding, stekte poteter, tre sorter grønnsaker, god brun saus og en stor klatt pepperrotkrem.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Yorkshirepudding:

  • 250 g hvetemel
  • 3 dl melk
  • 3 dl vann
  • 4 stk. egg
  • 1 ts salt
  • 6 ss smeltet smør

Brun saus: :

  • 4 ss smør
  • 4 ss hvetemel
  • 1 l kjøttkraft eller buljong
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Formene kan varmes i ovnen med stekefettet i før man har i røren. Da blir det lettere å få "puddingene" ut av formen.

Server engelsk roastbeef med ovnsstekte poteter og persillerot, grønnsaksblanding, Yorkshirepudding og brun saus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 16.07.2024 08:21:48