Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Enkel crispy duck

Enkel crispy duck

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. andebryst
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. purre
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 2 pk peking duck pannekaker
  • 2 glass hoisinsaus
  • 1 bunt frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her kan du samle dine venner og familie til et skikkelig festmåltid. Crispy duck setter du på bordet sammen med hoisinsaus, grønnsaker og dampede pannekaker. Hvis du vil, kan du også lage vår hjemmelagdede hoisinsaus

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. andebryst
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. purre
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 2 pk peking duck pannekaker
  • 2 glass hoisinsaus
  • 1 bunt frisk koriander
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Andebryst med klementinsaus 3b
Andebryst med klementinsaus 3d

Har du ikke en bambuskurv kan du dampe dem i stekeovn: Skru stekeovnen på 90-100 °C. Fyll en langpanne med vann og sett den nederst i stekeovnen. Legg pannekakene på en rist og sett dem inn i stekeovnen, når vannet har begynt å dampe. Damp pannekakene ti ca. 10 minutter til de er gjennomvarme.

Vurder oppskriften

 

Kommentarer

  • Geir Sørensen

    Om man ikke har bambuskurv, men f.eks. en bred gryte (for fisk) med flat damprist så kan man tilpasse en billig bambusmatte av den typen man bruker for å lage makirulle. Fungerer utmerket for å dampe pannekakene og gjør at man sparer litt plass på kjøkkenet.

For å skrive en kommentar må du være logget inn.

version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB13 09.04.2025 22:29:15 handleliste stengt