Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Enkel crispy duck

Enkel crispy duck

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. andebryst
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. purre
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 2 pk peking duck pannekaker
  • 2 glass hoisinsaus
  • 1 bunt frisk koriander
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her kan du samle dine venner og familie til et skikkelig festmåltid. Crispy duck setter du på bordet sammen med hoisinsaus, grønnsaker og dampede pannekaker. Hvis du vil, kan du også lage vår hjemmelagdede hoisinsaus

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. andebryst
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. purre
  • 2 stilker stilkselleri (stangselleri)
  • 2 pk peking duck pannekaker
  • 2 glass hoisinsaus
  • 1 bunt frisk koriander

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Andebryst med klementinsaus 3b
Andebryst med klementinsaus 3d

Har du ikke en bambuskurv kan du dampe dem i stekeovn: Skru stekeovnen på 90-100 °C. Fyll en langpanne med vann og sett den nederst i stekeovnen. Legg pannekakene på en rist og sett dem inn i stekeovnen, når vannet har begynt å dampe. Damp pannekakene ti ca. 10 minutter til de er gjennomvarme.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB14 27.07.2024 14:36:48