Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Etasjekake med bringebær

Etasjekake med bringebær

Ingredienser

24  porsjoner

Stort sukkerbrød, 26 cm:

  • 6 stk. egg
  • 180 g sukker
  • 180 g hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver

Lite sukkerbrød, 15 cm:

  • 2 stk. egg
  • 60 g sukker
  • 60 g hvetemel
  • 0,75 ts bakepulver

Nøttebunn:

  • 150 g hasselnøtter eller mandler
  • 150 g melis
  • 4 stk. eggehvite

Bringebærkrem:

  • 5 stk. gelatinplater
  • 500 g frosne bringebær
  • 1,5 dl sukker
  • 5 dl kremfløte

Til fylling av kaken:

  • 3 dl bringebærsyltetøy
  • 1,5 dl eplejuice

Daimkrem:

  • 100 g daim-sjokolade eller -kuler
  • 2 dl kremfløte

Pynt:

  • 6 dl kremfløte
  • 600 g friske bær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 447 kcal
Fett 28 g
Protein 7 g
Karbohydrater 40 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

En kake for de store anledninger. Enkelt pyntet, med masse bær.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

24  porsjoner

Stort sukkerbrød, 26 cm:

  • 6 stk. egg
  • 180 g sukker
  • 180 g hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver

Lite sukkerbrød, 15 cm:

  • 2 stk. egg
  • 60 g sukker
  • 60 g hvetemel
  • 0,75 ts bakepulver

Nøttebunn:

  • 150 g hasselnøtter eller mandler
  • 150 g melis
  • 4 stk. eggehvite

Bringebærkrem:

  • 5 stk. gelatinplater
  • 500 g frosne bringebær
  • 1,5 dl sukker
  • 5 dl kremfløte

Til fylling av kaken:

  • 3 dl bringebærsyltetøy
  • 1,5 dl eplejuice

Daimkrem:

  • 100 g daim-sjokolade eller -kuler
  • 2 dl kremfløte

Pynt:

  • 6 dl kremfløte
  • 600 g friske bær
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 447 kcal
Fett 28 g
Protein 7 g
Karbohydrater 40 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 21.12.2024 15:51:05