Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Familieribbe med fristende tilbehør

Familieribbe med fristende tilbehør

Ingredienser

porsjoner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ribbe er fantastisk godt, og passer perfekt til en sharing. Servert med litt utradisjonelt tilbehør vil det garantert gi en ny opplevelse.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ribbe-192615-37
Ribbe-192615-37

Ribbe-192615-37

 

Ofte får ribba sprø svor av seg selv, hvis ikke kan du gjøre følgende mot slutten av steketiden: Sett panna høyere i ovnen og øk temperaturen til 250 °C, eller bruk ovnens grill. Følg nøye med så du ikke brenner svoren, ikke forlat ovnen, for dette går raskt.

Ribbe-192615-37

Her har vi valgt syltet gresskar, ovnsbakte persillerøtter, enkel salat med drue og eple, tomat- og rosenkålsalat og fennikel- og klementinsalat som tilbehør til ribba. Vel bekomme!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 16.07.2024 12:50:12