Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fenalår med djevelegg

Fenalår med djevelegg

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 2 ss majones
  • 1 ts sitronsaft
  • 0,5 ts tabasco
  • 16 skiver fenalår
  • 1 dl sorte oliven
  • 0,25 bunt frisk gressløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fenalår med djevelegg er både superenkelt og godt! Navnet djevelegg kommer av den sterke smaken som tabascoen gir. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. egg
  • 2 ss majones
  • 1 ts sitronsaft
  • 0,5 ts tabasco
  • 16 skiver fenalår
  • 1 dl sorte oliven
  • 0,25 bunt frisk gressløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Dette regnes ikke som en selvstendig rett, men bør være én av flere småretter på et tapasbord.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 16.07.2024 10:43:35