Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fersk lammeribbe med gremolata

Fersk lammeribbe med gremolata

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2 kg lammeside
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss grov sennep
  • 2 båter hakket hvitløk
  • 2 stilker hakket frisk rosmarin
  • 1,5 ts salt
  • 1 ts pepper

Gremolata:

  • 1 stk. sitron finhakket skall
  • 1 bunt finhakket bladpersille
  • 3 båter finhakket hvitløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lammeribbe er røff og ujålete mat som egner seg til et enkelt måltid med gode venner, eller på tapasbordet. Her er det nesten påbudt å spise med fingrene!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 2 kg lammeside
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ss grov sennep
  • 2 båter hakket hvitløk
  • 2 stilker hakket frisk rosmarin
  • 1,5 ts salt
  • 1 ts pepper

Gremolata:

  • 1 stk. sitron finhakket skall
  • 1 bunt finhakket bladpersille
  • 3 båter finhakket hvitløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 16.07.2024 08:29:03