Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ferske kamskjell på grillen

Ferske kamskjell på grillen

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. friske kamskjell i skallet
  • 50 g smør
  • 1 skive loff eller annet brød
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 135 kcal
Fett 11 g
Protein 3 g
Karbohydrater 5 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ferske kamskjell er en fantastisk delikatesse. Tilbered dem i skallet på varm grill, og server dem som forrett til noen du er ekstra glad i.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. friske kamskjell i skallet
  • 50 g smør
  • 1 skive loff eller annet brød
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 135 kcal
Fett 11 g
Protein 3 g
Karbohydrater 5 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Denne oppskriften kan også lages på bål. Plasser en støpejernspanne på en grillrist, eller balanser den på steiner, slik at den ligger over glørne. Det er viktig at støpejernet ikke står rett i glørne.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB12 21.11.2024 11:44:45