Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Scones

Fine scones

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 15 scones

  • 7,5 dl hvetemel
  • 4 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 100 g kaldt smør
  • 1 stk. egg
  • 3 dl melk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 2354 kcal
Fett 100 g
Protein 75 g
Karbohydrater 261 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (25)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Scones smaker best nystekt, gjerne med syltetøy og litt krem, rømme eller kremost til en kopp te.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 15 scones

  • 7,5 dl hvetemel
  • 4 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 100 g kaldt smør
  • 1 stk. egg
  • 3 dl melk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Til afternoon tea kan du servere nybakte scones med clotted crem, lemon curd og rørte bær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11021, server:MP-PRD-WEB14 01.09.2024 01:41:23