Oppskrifter
Middagstips
Matlaging
Samfunn
Kosthold
Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
En nydelig fiskesuppe med rik smak og en liten touch av stjerneanis. En perfekt forrett.
Denne oppskriften har fått 4.8 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Denne oppskriften har fått 4.7 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.9 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.6 av 5 stjerner.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Pkt 1 i oppskriften: Skrubb blåskjellene godt. Kast dem som ikke lukker seg. Dette må jo være feil...😊
Hei, Helge! Nei, egentlig ikke.. Men det burde også stått at man skal knipse på skjellene, og de som ikke lukker seg skal kastes. Og de som ikke åpner seg når de er dampet skal også kastes. Hilsen Cecilie, MatPrat
PS: Dette med å skrubbe dem er nok en etterlevning fra den gang vi sanket ville blåskjell og ikke kjøpte dem i butikken.... Nå holder det å gå over skjellene og fjerne "skjegget". Mvh Cecilie
Har laget denne i mange år. Alltid en slager!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.