Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
En smakfull fiskegryte med grønnsaker, nydelig saus og fersk fisk. Vi har brukt ørret og kveite i vår frikassé, men her er det mange muligheter. Spanderer du litt blåskjell, reker eller andre skalldyr i frikaséen, blir den enda bedre.
Server med små, kokte poteter eller godt ferskt brød.
Frikasseen blir aller best med hjemmelaget fiskekraft, men det finnes også gode buljonger i butikken. All slags fisk kan brukes, men prøv å velge fiskseslag som ikke faller fra hverandre så lett. Suppler gjerne med skalldyr - det gjør frikasseen enda bedre.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.