Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiskegryte med limetouch

Fiskegryte med limetouch

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g småpoteter
  • 3 stk. gulrot
  • 4 stk. finhakkede sjalottløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 ss smør eller margarin
  • 5 dl fiskebuljong (utblandet)
  • saft og finrevet skall av 1 stk. lime
  • 1 ss maisenna til jevning
  • 600 g laksefilet
  • 2 dl matyoghurt eller matfløte
  • 0,5 bunt vårløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Limesaft gir en herlig søtsyrlig touch til denne enkle, men lekre fiskegryten. Retten passer perfekt til en hyggelig vennekveld.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g småpoteter
  • 3 stk. gulrot
  • 4 stk. finhakkede sjalottløk
  • 0,5 stk. finhakket rød chili
  • 1 ss smør eller margarin
  • 5 dl fiskebuljong (utblandet)
  • saft og finrevet skall av 1 stk. lime
  • 1 ss maisenna til jevning
  • 600 g laksefilet
  • 2 dl matyoghurt eller matfløte
  • 0,5 bunt vårløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Blir suppen for tykk, kan du tilsette litt mer fiskebuljong eller vann. Variér gryten ved å bytte ut eller tilsette meg grønnsaker, for eksempel persille- eller sellerirot, små løk og sukkererter. Du kan også bytte ut laks med andre fiskeslag, eller tilsette reker eller blåskjell i suppen. Noen båter med lime i en skål ved siden av er også godt.

Server gjerne gryten med godt, ferskt brød.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 16.07.2024 15:04:37