Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Flatbiff av rein med betesalat - alternativ 2

Flatbiff av rein med betesalat

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g flatbiff av reinsdyr
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss smør eller margarin til steking
  • 6 stk. tynnbrød
  • 1 ss smør eller margarin til steking
  • 1 pk mascarpone, kremost naturell eller snøfrisk
  • 2 ts grovkvernet pepper

Betesalat:

  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. polkabete
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. syrlig eple
  • 1 stk. rødbete
  • 3 ss grovhakket frisk mynte

Dressing til betesalat:

  • 2 ss eplecidereddik
  • 2 ss nøytral nøytral olje
  • 1 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 422 kcal
Fett 20 g
Protein 33 g
Karbohydrater 27 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftig og mør flatbiff av rein servert sammen med en frisk betesalat, syrlig kremost og sprøtt tynnbrød. En perfekt, deilig liten rett til tapasbordet, eller når du bare skal kose deg.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g flatbiff av reinsdyr
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss smør eller margarin til steking
  • 6 stk. tynnbrød
  • 1 ss smør eller margarin til steking
  • 1 pk mascarpone, kremost naturell eller snøfrisk
  • 2 ts grovkvernet pepper

Betesalat:

  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. polkabete
  • 1 stk. gulrot
  • 1 stk. syrlig eple
  • 1 stk. rødbete
  • 3 ss grovhakket frisk mynte

Dressing til betesalat:

  • 2 ss eplecidereddik
  • 2 ss nøytral nøytral olje
  • 1 ss honning
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 422 kcal
Fett 20 g
Protein 33 g
Karbohydrater 27 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Flatbiffen er lite stekt når kjøttet har en kjernetemperatur på 53-55 °C, er medium stekt på 60 °C, medium pluss ved 65-70 °C og er gjennomstekt på 76 °C.

Flatbiff av rein med betesalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12109, server:MP-PRD-WEB13 21.11.2024 07:24:03