Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Flatbiff av rein med grønn bønnepuré

Flatbiff av rein med grønn bønnepuré

Ingredienser

porsjoner

Grønn bønnepuré:

  • 1 bunt liten frisk persille
  • 1 boks hermetiske hvite, store hermetiske limabønner (butter beans) (á 380 g)
  • 1 ss olivenolje

Til anretning:

  • 4 skiver bacon
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1,5 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 ss eplesyltetøy
  • 1 pose babyspinat (á 65 g)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 460 kcal
Fett 34 g
Protein 23 g
Karbohydrater 13 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Flatbiff av rein er eksklusivt og smakfullt kjøtt. Servert med grønn bønnepuré, crème fraîche, sprøstekt bacon og eplesyltetøy er dette en forrett du garantert vil imponere gjestene dine med.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Grønn bønnepuré:

  • 1 bunt liten frisk persille
  • 1 boks hermetiske hvite, store hermetiske limabønner (butter beans) (á 380 g)
  • 1 ss olivenolje

Til anretning:

  • 4 skiver bacon
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1,5 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 ss eplesyltetøy
  • 1 pose babyspinat (á 65 g)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 460 kcal
Fett 34 g
Protein 23 g
Karbohydrater 13 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Flatbiffen er lite stekt når kjøttet har en kjernetemperatur på 53-55 °C, er medium stekt på 60 °C, medium pluss ved 65-70 °C og er gjennomstekt på 76 °C.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB15 21.12.2024 13:32:01