Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Flatbiff av rein med grønn bønnepuré

Flatbiff av rein med grønn bønnepuré

Ingredienser

porsjoner

Grønn bønnepuré:

  • 1 bunt liten frisk persille
  • 1 boks hermetiske hvite, store hermetiske limabønner (butter beans) (á 380 g)
  • 1 ss olivenolje

Til anretning:

  • 4 skiver bacon
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1,5 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 ss eplesyltetøy
  • 1 pose babyspinat (á 65 g)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Flatbiff av rein er eksklusivt og smakfullt kjøtt. Servert med grønn bønnepuré, crème fraîche, sprøstekt bacon og eplesyltetøy er dette en forrett du garantert vil imponere gjestene dine med.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Grønn bønnepuré:

  • 1 bunt liten frisk persille
  • 1 boks hermetiske hvite, store hermetiske limabønner (butter beans) (á 380 g)
  • 1 ss olivenolje

Til anretning:

  • 4 skiver bacon
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1,5 dl crème fraîche orginal, 35 %
  • 4 ss eplesyltetøy
  • 1 pose babyspinat (á 65 g)

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Flatbiffen er lite stekt når kjøttet har en kjernetemperatur på 53-55 °C, er medium stekt på 60 °C, medium pluss ved 65-70 °C og er gjennomstekt på 76 °C.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 16.07.2024 12:37:15