Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Flatbrødtrio

Flatbrødtrio

Ingredienser

porsjoner

Flatbrødtapas med fenalår:

  • 4 stk. biter flatbrød
  • 4 ts seterrømme
  • 4 skiver fenalår , finkuttet i strimler
  • 1 ts frisk timian , finhakket

Flatbrødtapas med lodderogn:

  • 4 stk. biter flatbrød
  • 4 ts rød eller sort lodderogn
  • 4 ts seterrømme
  • 1 ts finhakket frisk gressløk

Flatbrødtapas med blåmuggost:

  • 1 ss seterrømme
  • 4 stk. biter flatbrød
  • 4 stk. valnøttkjerner
  • 50 g blåmuggost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Klassisk norsk mat i tapasform. Enklere kan det ikke bli. Her skal det lite tilberedning til før du har flott og fargerik norsk tapas.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Flatbrødtapas med fenalår:

  • 4 stk. biter flatbrød
  • 4 ts seterrømme
  • 4 skiver fenalår , finkuttet i strimler
  • 1 ts frisk timian , finhakket

Flatbrødtapas med lodderogn:

  • 4 stk. biter flatbrød
  • 4 ts rød eller sort lodderogn
  • 4 ts seterrømme
  • 1 ts finhakket frisk gressløk

Flatbrødtapas med blåmuggost:

  • 1 ss seterrømme
  • 4 stk. biter flatbrød
  • 4 stk. valnøttkjerner
  • 50 g blåmuggost

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Denne retten må legges opp rett før gjestene skal spise, ellers blir flatbrødet mykt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB11 27.07.2024 14:19:14