Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Florentinsk ostekake

Florentinsk ostekake

Ingredienser

1  porsjoner

Ca. 12 porsjoner av en kake

Bunn:

  • 180 g digestive kjeks eller annen grov kjeks
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss malt kanel
  • 80 g smeltet smør

Krem:

  • 400 g kremost naturell
  • 300 g cottage cheese
  • 5 stk. egg
  • 30 g kakaopulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 250 g sukker
  • 3 ss sterk kaffe
  • 2 ts malt kanel

Glasur:

  • 2,5 dl seterrømme eller créme fraîche
  • 125 g melis

Pynt:

  • 50 g revet kokesjokolade
  • 2 ts malt kanel
  • 2 ts kakaopulver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Florentinsk ostekake er en bakt ostekake med rømmelokk. Ostekaken er laget av kremost og cottage cheese og har en nydelig smak av kanel, sjokolade og kakao.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

Ca. 12 porsjoner av en kake

Bunn:

  • 180 g digestive kjeks eller annen grov kjeks
  • 1 ss brunt sukker
  • 1 ss malt kanel
  • 80 g smeltet smør

Krem:

  • 400 g kremost naturell
  • 300 g cottage cheese
  • 5 stk. egg
  • 30 g kakaopulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 250 g sukker
  • 3 ss sterk kaffe
  • 2 ts malt kanel

Glasur:

  • 2,5 dl seterrømme eller créme fraîche
  • 125 g melis

Pynt:

  • 50 g revet kokesjokolade
  • 2 ts malt kanel
  • 2 ts kakaopulver

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 16.07.2024 21:26:42