Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Flott bryllupskake i 3 etasjer

Flott bryllupskake i 3 etasjer

Ingredienser

45  porsjoner

Sukkerbrød:

  • 16 stk. egg
  • 5 dl sukker
  • 200 g malte mandler
  • 200 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 3 dl melk eller saft til dynking
  • ca. 3 dl eplemost
  • ca. 5 dl aprikossyltetøy , lett søtet
  • ca. 2 kg marsipan

Fyll og pynt:

  • 2 l kremfløte
  • 3 ss sukker
  • 4 - 5 stk. krokansjokolade
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 525 kcal
Fett 30 g
Protein 8 g
Karbohydrater 54 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Til en av livets største fester hører det med en imponerende kake! Her får du hjelp trinn for trinn om du vil lage en fantastisk bryllupskake i tre etasjer. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

45  porsjoner

Sukkerbrød:

  • 16 stk. egg
  • 5 dl sukker
  • 200 g malte mandler
  • 200 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 3 dl melk eller saft til dynking
  • ca. 3 dl eplemost
  • ca. 5 dl aprikossyltetøy , lett søtet
  • ca. 2 kg marsipan

Fyll og pynt:

  • 2 l kremfløte
  • 3 ss sukker
  • 4 - 5 stk. krokansjokolade
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 525 kcal
Fett 30 g
Protein 8 g
Karbohydrater 54 g

Slik gjør du

Bunnene lages lettest i to omganger, ved at man deler oppskriften i to. Første halvdel passer det å fordele i de to minste formene, siste halvdel passer til den største formen.

trinn du kan merke av

Med et kakestativ som dette, godt sammenskrudd, kan kaken med fordel fraktes helt ferdig til bryllupslokalet.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12510, server:MP-PRD-WEB12 30.12.2024 19:12:41