Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Flott bryllupskake i 3 etasjer

Flott bryllupskake i 3 etasjer

Ingredienser

45  porsjoner

Sukkerbrød:

  • 16 stk. egg
  • 5 dl sukker
  • 200 g malte mandler
  • 200 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 3 dl melk eller saft til dynking
  • ca. 3 dl eplemost
  • ca. 5 dl aprikossyltetøy , lett søtet
  • ca. 2 kg marsipan

Fyll og pynt:

  • 2 l kremfløte
  • 3 ss sukker
  • 4 - 5 stk. krokansjokolade
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Til en av livets største fester hører det med en imponerende kake! Her får du hjelp trinn for trinn om du vil lage en fantastisk bryllupskake i tre etasjer. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

45  porsjoner

Sukkerbrød:

  • 16 stk. egg
  • 5 dl sukker
  • 200 g malte mandler
  • 200 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 3 dl melk eller saft til dynking
  • ca. 3 dl eplemost
  • ca. 5 dl aprikossyltetøy , lett søtet
  • ca. 2 kg marsipan

Fyll og pynt:

  • 2 l kremfløte
  • 3 ss sukker
  • 4 - 5 stk. krokansjokolade

Slik gjør du

Bunnene lages lettest i to omganger, ved at man deler oppskriften i to. Første halvdel passer det å fordele i de to minste formene, siste halvdel passer til den største formen.

trinn du kan merke av

Med et kakestativ som dette, godt sammenskrudd, kan kaken med fordel fraktes helt ferdig til bryllupslokalet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB12 27.07.2024 18:34:22