Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Focaccine

Focaccine

Ingredienser

porsjoner
  • 25 g gjær
  • 3 dl lunket vann
  • 1 ss honning
  • 0,5 ss salt
  • 0,5 dl olivenolje
  • 6 dl hvetemel

Til topping:

  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 ss flaksalt
  • 2 ss grovhakket frisk timian
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Dette er miniutgaven av det velkjente italienske brødet Focaccia. Passer perfekt som tilbehør og for seg selv som snacks. Gjerne med en god pesto til.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 25 g gjær
  • 3 dl lunket vann
  • 1 ss honning
  • 0,5 ss salt
  • 0,5 dl olivenolje
  • 6 dl hvetemel

Til topping:

  • 0,5 dl olivenolje
  • 1 ss flaksalt
  • 2 ss grovhakket frisk timian

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB15 27.07.2024 13:58:49