Oppskrifter
Middagstips
Matlaging
Samfunn
Kosthold
Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
En varmende og deilig gryte smaker alltid godt på kalde dager. La lammekjøtt, en vinskvett og grønnsaker få kose seg på lav varme slik at smakene kan utvikle seg. Så enkelt, og så godt!
Du kan gjerne bruke fårikålkjøtt av får istedet for av lam. Beregn i så fall lengre koketid. Fårekjøtt trenger ca. 3 timers koketid.
Denne oppskriften har fått 4.8 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har foreløpig ingen vurderinger.
Denne oppskriften har fått 4.7 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.9 av 5 stjerner.
Denne oppskriften har fått 4.6 av 5 stjerner.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Likte denne veldig godt! Hadde ikke rødvin, så tok litt solbærsirup og balsamicoeddik for å få til syre og sødme. Synes det fungerte bra.
Denne oppskriften er ikke bra! Gryten er totalt smakløs og alt for bitter! Krevdes mye tilpassing for å få den spiselig!
Da lurer jeg på om det ikke er ingrediensene dine som har vært bitre og smakløse? Denne retten har blitt en favoritt hos oss. Vi bruker kjøtt fra lammelår, og lar det stå og putre i flere timer. Laubærbladene droppet vi, for vi fant dem ikke første gangen vi skulle lage retten, og har ikke savnet det i den. Vi bruker til gjengjeld adskillig mer timian enn det står i oppskriften (Smaker det til). I tillegg bruker vi hele oliven.
For å skrive en kommentar må du være logget inn.
Denne oppskriften har fått 5 av 5 stjerner.