Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Kyllingfilet er mild på smak og alltid mørt, og egner seg veldig godt til å lage små, lekre, fylte rulader av. Nydelig mat i et hyggelig vennelag, eller kanskje som en lekker tapasrett? Vi serverer dem med små, bakte poteter og tomater.
Både kyllingfilet og poteter kan forberedes i god tid før servering og stekes samtidig i stekeovnen. Skal du servere mange, kan potetene stekes ferdig først, og varmes igjen mens kyllingen hviler.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.