Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fylt kyllingfilet

Fylt kyllingfilet

Ingredienser

porsjoner

Ovnsbakte poteter og tomat:

  • 600 g småpoteter
  • 3 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 250 g cherrytomat

Fylt kyllingfilet:

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 glass pesto
  • 6 stk. soltørkede tomater
  • ca. 100 g fetaost
  • 2 ss frisk oregano
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 691 kcal
Fett 41 g
Protein 51 g
Karbohydrater 27 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (5)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kyllingfilet er mild på smak og alltid mørt, og egner seg veldig godt til å lage små, lekre, fylte rulader av. Nydelig mat i et hyggelig vennelag, eller kanskje som en lekker tapasrett? Vi serverer dem med små, bakte poteter og tomater.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Ovnsbakte poteter og tomat:

  • 600 g småpoteter
  • 3 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 250 g cherrytomat

Fylt kyllingfilet:

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 glass pesto
  • 6 stk. soltørkede tomater
  • ca. 100 g fetaost
  • 2 ss frisk oregano
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 691 kcal
Fett 41 g
Protein 51 g
Karbohydrater 27 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Både kyllingfilet og poteter kan forberedes i god tid før servering og stekes samtidig i stekeovnen. Skal du servere mange, kan potetene stekes ferdig først, og varmes igjen mens kyllingen hviler. 

Fylt kyllingfilet

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12177, server:MP-PRD-WEB11 21.11.2024 15:49:19