Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammestek fylt med oliven, fetaost og tomater

Fylt lammelår med tomat og feta

Ingredienser

10  porsjoner

Fyll:

  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 50 g finhakket sorte oliven
  • 50 g hakket soltørkede tomater i olje
  • 200 g smuldret fetaost
  • 4 ss tomatpuré
  • 2 ss brødrasp
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 1 ss hakket frisk timian
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Lammestek regnes av mange som et «må-ha-måltid» både i høstens lammesesong, og i påsken. Om du vil imponere gjestene dine, er en stor fylt lammestek en sikker vinner. Ikke bare ser det flott ut, men kjøttet blir også utrolig saftig og smakfullt. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

10  porsjoner

Fyll:

  • 2 stk. finhakket sjalottløk
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 50 g finhakket sorte oliven
  • 50 g hakket soltørkede tomater i olje
  • 200 g smuldret fetaost
  • 4 ss tomatpuré
  • 2 ss brødrasp
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 1 ss hakket frisk timian

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne lammesteken med en god salat til. 

I denne oppskriften kan du gjerne bruke fårestek i stedet for lammestek. Du kan også tilberede saltet lammelår på samme måte, men da må du ikke salte vannet. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Campaign sound cloud block Surring av fylt stek

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 16.07.2024 11:33:53