Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fylte sjampinjonger

Fylte sjampinjonger

Ingredienser

porsjoner
  • 10 stk. frisk sjampinjong
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 2 stk. finhakkede tørkede fiken
  • 4 skiver finhakkede bacon
  • 3 ss finhakket bladpersille
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss griljermel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sjampinjonger fylt med søt fiken og salt bacon, gir en spennende, deilig smak på denne retten. Server soppen som tilbehør til de fleste typer kjøtt,  en deilig koserett eller som en av flere retter på tapasbordet. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 10 stk. frisk sjampinjong
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk. finhakket sjalottløk
  • 2 stk. finhakkede tørkede fiken
  • 4 skiver finhakkede bacon
  • 3 ss finhakket bladpersille
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss griljermel

Slik gjør du

trinn du kan merke av
I disse fylte sjampinjongene har vi brukt litt finhakket bacon, men det kan godt erstattes med for eksempel grovhakkede mandler om du vil ha en kjøttfri variant.

Lag gjerne brødkrum selv av gammelt tørt brød. Tørk brødet i stekovnen og knus det fint. Oppbevar det i en glass med lokk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 16.07.2024 13:31:02