Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Surret lammesadel

Fylte tomater fra Provence

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. tomat
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts provencekrydder
  • 4 båter hvitløk
  • 4 ss griljermel
  • 1 ss sennep
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 dl revet hvitost
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 177 kcal
Fett 12.4 g
Protein 2.9 g
Karbohydrater 13.4 g
Jern 1.2 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tomater fylt med hvitløk, provencekrydder og annet godt er perfekt tilbehør til lammeretter eller på tapasbordet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. tomat
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ts provencekrydder
  • 4 båter hvitløk
  • 4 ss griljermel
  • 1 ss sennep
  • 4 ss olivenolje
  • 1 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 dl revet hvitost
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 177 kcal
Fett 12.4 g
Protein 2.9 g
Karbohydrater 13.4 g
Jern 1.2 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10494, server:MP-PRD-WEB13 27.07.2024 14:35:36