Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Fyrstekake er en saftig og god formkake som passer like godt til hverdagskaffen som til høytidelige anledninger. Bak gjerne flere kaker samtidig. Pakk kakene godt inn og legg i fryseren.
Oppbevar fyrstekaken i kjøleskapet i boks eller pakket i folie så den ikke tørker ut. Oppbevart riktig har kaken lang holdbarhet, og er like god etter en uke.
En klassisk fyrstekake er laget med bare mandler, men vil du eksperimentere litt, kan du bytte ut noe av mandlene med andre nøttetyper. Prøv for eksempel med litt pistasjenøtter - det gir nydelig smak og ser lekkert ut.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.